• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Elrajtolt a Szolnoki beruházás

Elrajtolt a Szolnoki beruházás

Képgaléria

A Modinvest és a Swietelsky Magyarország mintegy 7,7 milliárd forintos projektbe kezdett a megyeszékhelyen.

Letették az alapkövet a tiszaligeti termálfürdő teljes megújítását megvalósító beruházásban hétfőn – írja a szoljon.hu. A projektet a Modern Városok Program keretében kapott 7,7 milliárd forintos támogatást. A Szolnokon az 1960-as években épült strandfürdő akkori idők színvonalának megfelelő jellegét elveszti, és 21. századi köntöst ölt magára.

A területen elbontják a régi kabinokat, a nyári öltözőket, a kör alakú termálvizes medencét, a gyermekmedencét és a régi szaunaépületeket is. Az úszó- és a tanmedence, a téli bejárat új öltözői, az élménymedence és a csúszdák viszont megmaradnak, de átalakítás kapnak és modernizálják is őket.

Közel 100 méteres csúszda épül

Az új élményfürdőben szabad- és beltéri medencék is várják majd a látogatókat, vízi csúszdákat és játszóteret is átadnak majd. A kivitelezést a Modinvest Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft. konzorciuma vállalta el. A projektben többek között közel 1000 négyzetméternyi kültéri medence és több mint 1800 négyzetméternyi beltéri medence, valamint egy 90 méter hosszú csúszda is épül. A fürdőépület több mint 5800 négyzetméteres lesz, az új nyári bejárat és a kerti épület pedig mintegy 740 négyzetméter.

Iránymutató projekt valósulhat meg

Az alapkő-letételi ünnepségen. felszólalt a Swietelsky Magyarország ügyvezető igazgatója, Bognár Árpád. Elmondta: reményeik szerint a fejlesztés országos jelentőségű lesz. Mind azáltal, hogy számos embert vonzhat a városba, mind pedig azáltal, hogy maga a projekt is iránymutató lehet Magyarország többi városa számára is - fejtette ki.

"A megyeszékhelyünk igazi fürdővárossá válik, és ez nem csupán ennek a létesítménynek lesz köszönhető, hanem a Véső úton rövidesen birtokba vehető egykori MÁV-strandnak, illetve az idén nyáron átadott, és rendkívül gyorsan népszerűvé váló tiszai szabadstrandunknak is" – mondta el Szalay László polgármester.

forrás: Magyar Építők


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR