• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Energetikai korszerűsítést végzünk a III. Béla Gimnázium épületén

Energetikai korszerűsítést végzünk a III. Béla Gimnázium épületén

Energetikai korszerűsítést végeznek többek között a III. Béla Gimnázium épületén, a projekteket minden esetben uniós támogatásból fedezik.

Uniós támogatásból három iskola és egy óvoda felújítása is rövidesen indul Baján – derül ki a közbeszerzési értesítőben megjelent eredménytájékoztatókból.

A Bajai Tankerületi Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) támogatásából finanszírozza a III. Béla Gimnázium felújítását, melyet a bácsalmási Bács-Integrál Kft. kivitelez nettó 102,42 millió forintból.

A Szent Imre téren található iskolában megtörténik a tornateremhez kapcsolódó fiú-lány öltözők komplett felújítása, a közlekedők burkolatának felújítása, a tantermek parkettacsiszolása és javítása, minden szinten festés-mázolás, a belső ajtók felújítása és cseréje, valamint beléptető, videó megfigyelő, tűzjelző és riasztó rendszer kiépítése.

 

A Modinvest újítja fel három további intézmény épületeit

A város önkormányzata a Területi- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretéből fedezi három intézmény felújítását. Minden itt érintett épületen a kiskunhalasi Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. kivitelez majd.

A Szentistváni Általános Iskola épületeinek energetikai korszerűsítése nettó 98,25 millió forintból történik meg: az A épület, a tornacsarnok és a B épület is többek között új vakolatot, mészfestést, új kül- és beltéri nyílászárókat kap, valamint hőszigetelik a padlót és a mennyezetet. Elhelyezésre kerül továbbá 172 új radiátor és új fűtési szivattyúk is. Az energetikai korszerűsítéssel érintett beépített alapterület több mint 2000 négyzetméter.

104,6 millió forintból korszerűsödik a Sugovica Sportiskolai Általános Iskola Malom utcai telephelye összesen 2531 négyzetméteren, valamint 48,3 millióból a Vöröskereszt téri telephelye is közel ezer négyzetméteren. A Petőfi utcai Óvoda épületei szintén közel ezer négyzetméteren újulnak meg további 43,4 millió forintból. Az utóbbi három épületen az energetikai korszerűsítés részeként napelemeket is elhelyeznek.

magyarepitok.hu


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR