• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Épül a majsai tűzoltóőrs

Épül a majsai tűzoltóőrs

Képgaléria
Bejáráson mutatta be a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az épülő kiskunmajsai tűzoltóőrsöt. Uniós forrásból, egy országos program részeként a nyár folyamán adják át az új létesítményt, amelynek állománya hét településre vonul majd tűzoltásra, illetve műszaki mentésre. 2012-ben indult el a katasztrófavédelem programja, amely tűzoltóőrsöket hozott létre olyan településeken, amelynek körzetében 25 percen túli volt a kiérkezési idő. Évek óta tervezték már azt, hogy Kiskunmajsán is lesz ilyen létesítmény és ez most valósulhat meg egy uniós forrásnak köszönhetően. Eddig a példásan működő önkéntes tűzoltóegyesület mellett baj esetén a kiskunhalasi laktanyából vonult egység, a jövőben ez helyből történik majd. Szerdán délután bejárást szervezett a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, amelyen bemutatták az épülő könnyűszerkezetes őrsöt. Farkasinszki Lóránt ezredes, megyei igazgató és a kivitelező Modinvest Kft.

részéről ifjabb Németh Miklós kalauzolta körbe a megjelenteket.

Az ezredes elmondta, hogy az őrs hét településre vonul majd, négy tűzoltó, egy gépjárműfecskendővel látja majd el a szolgálatot a nap 24 órájában, összesen 18 fő vonulós lesz az állományban. Farkasinszki Lóránt kiemelte, hogy a megyében ez lesz a harmadik ilyen létesítmény, amelynek köszönhetően csökken a kiérkezési és reagálási idő. A kiskunmajsai őrs a Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltséghez tartozik majd. A parancsnoki feladatokat Csillag Tamás százados látja majd el. A beruházás jól halad, a tervek szerint a nyár folyamán adják majd át az épületet a tűzoltóságnak.

halasmedia.hu


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR