• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Többfunkciós tűzoltóság épül Kecskeméten

Többfunkciós tűzoltóság épül Kecskeméten

Képgaléria
A Bács-Kiskun megyei székhelyen tűzoltósági épület kivitelezését nyerte el a Modinvest Kft. – derült ki az uniós közbeszerzési adatokból. Az új létesítmény a KEHOP-projekt keretében valósul meg megközelítőleg 3,9 milliárd forintból. A tűzoltóság a Mindszenti körúti lőtér mögötti, régóta üresen lévő telken kap helyet. Az új épületben helyet kap majd a tűzoltólaktanya, a katasztrófavédelmi kirendeltség és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság is.

A projekt során három eltérő igényszintű és funkciójú, és egymással összekapcsolt épületszárny létrehozása kezdődik el. Ez azt jelenti, hogy az új épületben helyet kap majd

  • a tűzoltólaktanya,
  • a katasztrófavédelmi kirendeltség,
  • és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság is.

Az új laktanya szertárában tíz szerállás lesz, vagyis ennyi jármű tartható ott készenlétben. A kétemeletes épületben a szertár felett alakítják ki a tűzoltók pihenőjét, az étkezőket, öltözőket és a vizesblokkokat. Az irodaházrészben működik majd a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság és annak helyi szerve, a kecskeméti katasztrófavédelmi kirendeltség. Az ügyeleti helyiségeken túl raktárak és irodák is helyet kapnak a több mint 5200 négyzetméteres épületben. Az épület földszintje 2132 négyzetméteres, az első emelet 1404 négyzetméteres, míg a második emelet 1753 négyzetméteres lesz. A hasznos alapterület 5289 négyzetméter.


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR