• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Családias hangulatú évzáró a Modinvestnél

Családias hangulatú évzáró a Modinvestnél

Képgaléria
A megszokottnál egy héttel hamarabb, december közepén tartotta a Modinvest Kft. szokásos évzáró rendezvényét. A helyszín a már megszokottnak mondható Centrum Sportközpont volt, ahol a vacsora megkezdése előtt a cég dolgozói és meghívottjai vendégvárás után egy vacsorával indították az estét. A vacsora megkezdése előtt Németh Miklós tulajdonos ügyvezető mondott egy pár szót az elmúlt év munkáiról, értékeléséről illetve megjegyezte az elért eredményeket és a jövőben várható munkákat is vázolta.

Egyben kifejtette, hogy a jövő évi fejlesztéseknek megfelelően milyen várható létszámbővítések és technológiai beruházások valósulhatnak meg. Ezek után az ünnepeket megelőzendően átadta a cég ajándékait. A vacsora közben lehetőség volt a kollégák közti megbeszélésekre illetve baráti hangulatú beszélgetésekre. Ezt követően a sportközpont bowling pályáin folytathatták az estét, mely a késő esti óráig eltartott.


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR

Panaszvédelmi tájékoztató

, Szabályzat.