• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Ünnepélyes alapkőletétel
Ünnepélyes alapkőletétel Fotók: Kelemen Áron

Helyére került az alapkő a bajai piacon

Képgaléria
BAJAI PIAC Az előírásoknak megfelelően megtartották az ünnepélyes alapkőletételt a városi piacon. Fercsák Róbert polgármester kiemelte: a munka immár négy hónapja zajlik, ám most érkeztek olyan látványos részhez, ami indokolja az időzítést. Ugyanis szeptember 6-án, pénteken megkezdődött az új csarnok építése. „Jelentős önkormányzati beruházás van folyamatban, a piac egyébként is a bajaiak szívügye. Az új városi piac felépítésében résztvevők egy fotó által az időkapszulába is bekerülnek. A következő ünnepi pillanat jövőre, a teljes beruházás átadása lesz!” A polgármester megköszönte a kivitelező Modinvest Kft.-nek, hogy a tervezettnél gyorsabban halad a munkálatokkal.
Némedi István, a Baja Vagyon Zrt. vezérigazgatója elmondta: május 13-án indult a munka, mozgalmas volt az elmúlt négy hónap. „A városi cégek együttműködésének köszönhetően sikeres a fejlesztés, az építkezés közben is működik a piac. Köszönjük az árusok és a vásárlók türelmét!”
Az időkapszulába bekerült egyebek mellett a Bácskai Napló és a megyei napilap aktuális száma, a beruházásról szóló kormányhatározat, illetve a képviselő-testület döntése, a Baja Zöld Város nyomtatvány, továbbá egy, az ünnepélyes pillanatot megörökítő fotó. Az időkapszulát Fercsák Róbert és Némedi István helyezte el.
A Baja – Zöld Város Gazdaságfejlesztési Program című projekt folytatódik, az ünnepélyes átadás jövőre lesz. Géczy Zsolt.
forrás: baja.hu

Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR

Panaszvédelmi tájékoztató

, Szabályzat.