• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Ötcsillagos hotellel gazdagodik egy Tisza-parti nagyváros
Ötcsillagos szálloda épül Szolnokon

Ötcsillagos hotellel gazdagodik egy Tisza-parti nagyváros

Eddig nem volt Szolnokon ötcsillagos hotel, most a megyeszékhelyen hamarosan elrajtolhat az építkezés egy projekten, ami orvosolja ezt a hiányt. A polgármester Facebook-bejelentése  és az iSzolnok portál információi szerint a vizisporttelep mellett építik fel a turisztikai beruházást. A projektet már hivatalosan is bejelentette a lakosságnak a polgármester egy konzultáción, a beruházó csoport és maga a szálloda neve egyelőre nem ismert. Az összesen 120 szobásra tervezett hotel a most bemutatott látványtervek alapján háromszintes, több tömbből álló, hullámos homlokzatú komplexum lesz.

Szolnokon jelenleg számos nagyberuházás zajlik. Tavaly szeptemberben elrajtolt tiszaligeti termálfürdő teljes megújulását szogáló projekt. A Modinvest Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft. által épített 7,7 milliárd forintos fejlesztésben 1000 négyzetméternyi kültéri medence és több mint 1800 négyzetméternyi beltéri medence, valamint egy 90 méter hosszú csúszda is épül. A városi színház eközben 3,8 milliárd forintból újul meg és restaurálják Szolnok közel 120 éves művésztelepét is. Az új sportcsarnokot is tavaly ősszel adták át a megyeszékhelyen.

Pataki Ferenc városi főépítész már arról szólt, hogy a Vízpart körúton, a volt kertészet helyén egy százhúsz férőhelyes, háromemeletes ötcsillagos wellness-szálló épül, míg az út túloldalon lévő területen pedig egy kemping és nagyobbacska parkolótér. Dalman Péter, a projekt tervezője ismertette a 8 milliárd forintos beruházás részleteit, kisfilmen bemutatva, milyen is lesz majd a szálloda.

Forrás: magyarepitok.hu


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR

Panaszvédelmi tájékoztató

, Szabályzat.