Nyomtatás
Energetikai felújítást kap a kecskeméti Lestár Péter Szakközépiskola

Energetikai felújítást kap a kecskeméti Lestár Péter Szakközépiskola

Képgaléria

A Lestár Péter Szakközépiskola uniós támogatásból megvalósuló korszerűsítését a Modinvest kivitelezi.

Elkezdődött a kecskeméti Lestár Péter Szakközépiskola és Szakiskola energetikai korszerűsítése a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében. A 302 millió forintos beruházás során megvalósul a 6300 m2-es Kvarc utcai intézmény homlokzati és födémszigetelése, a nyílászárók cseréje, valamint a fűtés korszerűsítése, amely egy napelemes rendszerrel is kibővül. Mindezt a kiskunhalasi Modinvest

Építőipari-Beruházó és Kereskedelmi Kft. végzi el. A beruházás során megvalósul az intézmény homlokzati és födémszigetelése, a nyílászárók cseréje, valamint a fűtés korszerűsítése, amely egy napelemes rendszerrel is kibővül. A projekt célja, hogy csökkenjen az épületeke hővesztesége, racionalizálódjon a közintézmények energiagazdálkodása oly módon, hogy mindeközben a felhasználók komfortja és napi életminősége javuljon.

A beruházás eredményeként megvalósul a Lestár Péter Szakközépiskola és Szakiskola utólagos homlokzati, valamint zárófödém szigetelése, továbbá a homlokzati nyílászárók cseréje, a belső fűtési rendszer rekonstrukciója, amely egy napelemes rendszer telepítésével is kibővül.