• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

Csütörtökön indul a halasi városközpont felújítása

Csütörtökön indul a halasi városközpont felújítása

Május 8-án indul és december közepéig tart a halasi városközpont, milliárdos rekonstrukciója.  A projektnek része a Városháza és a piaccsarnok épületének külső felújítását, a főtér burkolatainak cseréjét, de lesz új csobogó és kerékpárút is. Jelentős változás vár Halas központjára. Hosszú várakozás után április 29-én aláírták a kivitelezői szerződést, így indulhat a városközpont közel 1 milliárdos felújítása. A kivitelezést végző két helyi cég hamarosan átveszi a munkaterületet. A kivitelezést a halasi székhelyű Merkbau Kft. és a szintén helyi Modinvest Kft. közösen nyerte el. – Nagy megtiszteltetés

és öröm ez számunkra. Úgy gondolom, a két cég jól együtt tud működni, bizonyíték erre a halasi kórház fejlesztésén végzett közös munkánk is – nyilatkozta Németh Miklós a Modinvest Kft. ügyvezetője. – Május 8-án vesszük át a munkaterületet és az önkormányzattal egyeztetve látunk neki a feladatnak. A munkálatok türelmet igényelnek majd a lakosságtól, a várható nehézségekért már előre elnézést kérünk.
A közel 1 milliárdos (921.040.146 forint) összköltségű DAOP-os fejlesztésre Kiskunhalas Város Önkormányzata és a Halasi Városgazda Zrt. mint kedvezményezett 660.855.013 forint támogatást kap az Európai Uniótól, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával. A program az Új Széchenyi Terv keretében valósul meg. A halasi városközpont megújítása többek között tartalmazza a Városháza és a piaccsarnok épületének külső felújítását, a főtér burkolatainak cseréjét, de lesz például egy új csobogó is, illetve elkészül a központot átszelő régóta várt kerékpárút is.

halasinfo.hu


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR