• Telefon: +36 77 521 160 
  • Mobil:+36 30 399 7195
  • Email: mi(kukac)modinvest.hu
  • Nyitvatartás: 08:00 - 16:30

www 1.0

Aktuális információk, hírek

koccintás...
koccintás...

Bokrétaünnep a mélykúti gigaépítkezésen

bokrétaünnep, vagy régies nevén, a német-osztrák Gleichenfest tükörfordításával: falegyenünnep, az építők és építtetők közös ünnepe, amelyet az épület tartószerkezetének elkészültekor szoktak megtartani.
Az egyes fontosabb munkafázisok után ünnepélyes összejöveteleket tartottak, ezeken találkozhattak a vezetők és beosztottak, és hasonlóan az aratás utáni hálaadási ünnepségekhez (aratóünnep), megünnepelték a munka eredményét. A hagyományok szerint az épület legmagasabb pontjára bokrétafát állítanak, vagy bokrétacsokrot helyeznek el.

A Mélykúton épülő víziszárnyas feldolgozó üzem a közelmúltban már elérte a legmagasabb pontját, a hagyomány-tisztelő ünnepet azonban július 17-én tartották meg, s került a létesítmény tetejére a bokréta. Az ún. tálcázó helyiségben a több mint 300 szakmunkást Kurt Weiss vezérigazgató, valamint Knáb János, a Merkbau Kft. műszaki igazgatója köszöntötte. Mindketten hangsúlyozták, milyen kiemelkedő jelentőségű a beruházás, ami terv szerint halad, s az őszi próbaüzemnek nem látják akadályát. Megköszönték valamennyi dolgozó munkáját, majd a szokásoknak megfelelően délutáni ebéddel kedveskedtek munkatársaiknak.
Az eseményen együtt koccintottak a projekt sikeréért a beruházásért felelős Kiss István a Zrt. igazgatósági elnöke, Kurt Weiss vezérigazgató, valamint a kivitelezést végző cégek képviselői Knáb János műszaki igazgató és Németh Miklós a Modinvest Kft. ügyvezetője.
Az építési mérföldkőnél megjelent családjával a létesítmény felelős építész-tervezőője Birkás Gábor úr is.


Társaságunk 1990. 04. 09-én jött létre magánszemélyek társulásával Modinvest Építőipari- Beruházó- és Kereskedelmi Kft. néven. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság 1990. Június 05-én, Cg: 03-09-000330. szám alatt jegyezte be a céget a cégnyilvántartásba. A Modinvest Kft 1990. óta végzi eredményesen tevékenységét.

Friss hírek

Összes hír

Nyitva Tartás

Hétfő - Péntek
8:00 - 16:30
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

A raktárak nyitva tartása ettől eltérő lehet. Kérjük egyeztessen előzetesen kollégánkkal!

Hírlevélre feliratkozás

Iratkozzon fel a legfrissebb tartalomra, frissítésekre, felmérésekre és ajánlatokra.

Adatvédelmi irányelvekGDPR