Nyomtatás
Indul a Modinvest Kft. Bowling Csapatbajnokság

Indul a Modinvest Kft. Bowling Csapatbajnokság

Idén ősszel ismét megrendezésre kerül a Kiskunhalas, Esze Tamás lakótelepen  található Centrum Sportközpont bowling pályáin, a Modinvest Kft. által támogatott, 2020-2021 évi szezon Bowling Csapatbajnokság. A  szeptember 19-én megtartott szokásos verseny előtti egyeztetés alapján ez évben október 5-én indul a bajnokság,  az óvintézkedések maximális figyelembe vételével, betartásával.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a bajnokságban egy új női csapat is indul a mezőnyben,  Bowlinghivatal néven, így a résztvevő csapatok száma 11-re bővült, ami 80-90 fő versenyzőt jelent, akik az októberi indulást követően hétfő-kedd-szerda-csütörtöki napokon játszák majd le a fordulóikat a Centrum Sportközpont automata bowlingpályáikon. A bajnokság őszi szakasza októbertől februárig tart majd egy kis pihenő után a tavaszi idény márciusban kezdődik és a bajnokság utolsó, végeredményt hozó meccsei május végére várhatók.

A Modinvest Kft. Bowling Csapatbajnokságban induló csapatok :

 1. Amazonok
 2. Bowlinghivatal
 3. Digit Iroda
 4. Drink Team
 5. Halaspack
 6. Leki Strike
 7. Merkbowl
 8. Pontvágók
 9. Rolling Balls
 10. Strike Bizottság
 11. Szekeres Pálinka

A mérkőzések a már említett napokon a késő délutáni órákban kezdődnek, amire a versenyzőkön kívül szeretettel várjuk az érdeklődőket vagy nézőket akik ismerkednének a bowling sporttal/játékkal!